Select Page

Termeni si Conditii

 • Acest website (denumit în cele ce urmează website) este proprietatea exclusiva a Basil Interforest S.R.L, iar accesul şi utilizarea lui se supun următorilor Termeni şi condiţii de utilizare şi oricăror reglementări legale în vigoare. Citiţi cu atenţie Termenii şi condiţiile de utilizare, accesarea şi/sau utilizarea website-ului, implica acceptarea acestora.
 • Intregul continut al site-ului www.basil-interforest.ro, incluzand texte, imagini, reprezentari grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea  Basil Interforest S.R.L. si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
 • Este interzisă utilizarea website-ului sau conţinutului sau într-o manieră care deranjează alţi utilizatori ai website-ului, încalcă drepturile acestora, întrerupe funcţionarea corespunzătoare a website-ului sau afectează informaţia prezentată pe website şi/sau software-ul care controlează funcţionarea acestuia. Nu este permisă utilizarea website-ului sub un nume fals sau evitând măsurile de securitate aplicate secţiunilor blocate ale website-ului. Este interzisă utilizarea website-ului sau a conţinutului acestuia într-o manieră care constituie sau încurajează comportamente ce pot fi considerate infracţiuni, implică responsabilitate civilă sau care încalcă legile ţării.
 • Basil Interforest S.R.L. şi nicio altă parte implicată în crearea, producerea sau livrarea acestui website nu îşi asumă responsabilitatea pentru nicio pierdere, daună sau niciun cost, precum şi pentru nicio daună directă, accidentală, secundară, specială sau tipică rezultată din utilizarea website-ului sau a serviciilor (inclusiv responsabilitatea pentru transmiterea întârziată sau incorectă a informaţiilor, întreruperea, suspendarea sau anularea website-ului).
 • Basil Interforest S.R.L. nu îşi asumă responsabilitatea pentru daune asupra echipamentului sau viruşi care pot infecta calculatorul ca urmare a accesării, utilizării sau vizitării website-ului sau a utilizării conţinutului acestuia.
 • Nicio parte a acestor Termeni şi condiţii de utilizare nu vor exclude sau limita responsabilitatea Basil Interforest S.R.L. pentru nicio situaţie asupra căreia responsabilitatea nu poate fi exclusă sau limitată conform legilor aflate în vigoare.
 • Este interzisa copierea, distributia, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informatie sau serviciu, obtinute de pe sau prin intermediul site-ului. Folosirea fara acordul scris a Basil Interforest S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
 • Este interzisa transmiterea de informatii la care aveti acces prin intermediul site-ului www.basil-interforest.ro, catre persoane sau departamente de la firme concurente.
 • Când furnizaţi informaţii pentru utilizarea sau înregistrarea pentru un nume de utilizator şi o parolă, sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete conform formularului(lor) de înregistrare furnizate de Basil Interforest S.R.L. prin intermediul website-ului sau prin alte mijloace. Dacă informaţiile furnizate sunt false, incorecte, perimate sau incomplete, Basil Interforest S.R.L. poate anula sau suspenda accesul la website.
 • Informatiile privind identificarea unei persoane ca utilizator (nume, prenume, adresa, adresa de email, telefon, etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si vor fi dezvaluite doar compartimentelor sau persoanelor catre care se adreseaza, exceptie facand cazurile in care se incalca legea. Inregistrarea prin cont si parola implica anumite reguli. Cuvintele alese nu trebuie sa creeze confuzii, si trebuie sa se inscrie in limitele legii si moralitatii.
 • Sunteţi responsabil(ă) de păstrarea confidenţialităţii numelui de utilizator şi a parolei şi sunteţi complet responsabil(ă) pentru orice activităţi efectuate cu numele de utilizator şi parola dumneavoastră.
 • Confirmaţi că utilizarea împreună a parolei şi a numelui de utilizator reprezintă autorizarea dumneavoastră. Sunteţi conştient(ă) că sunteţi responsabil(ă) de orice acţiune realizată prin utilizarea numelui de utilizator şi a parolei dumneavoastră. Prin urmare, trebuie să fiţi conştient(ă) de nevoia implementării măsurilor de securitate necesare pentru a vă asigura că numele de utilizator şi parola alocate sunt divulgate numai persoanelor autorizate.
 • Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare
 • Sunteţi de acord:
  – să notificaţi Basil Interforest S.R.L. imediat privind utilizarea neautorizată a numelui de utilizator sau parolei sau orice altă breşă de securitate
  – să vă asiguraţi că deconectaţi numele de utilizator la sfârşitul fiecărei sesiuni de lucru.
 • Contul fiecarui utilizator este personalizat si totodata securizat prin user si parola. El poate fi anulat de ambele parti fara o notificare prealabila (din partea utilizatorului, oricand si din orice motiv, iar din partea Basil Interforest S.R.L., in cazul in care termenii si conditiile acordului nu sunt respectati).
 • Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) prezentate in website, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca Legile Romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea Basil Interforest S.R.L. si partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre Basil Interforest S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
 • Basil Interforest S.R.L. poate revizui şi actualiza aceşti Termeni şi condiţii de utilizare în orice moment. Aceste revizuiri se vor aplica si activităţii dumneavoastră ce implica siteul, prin urmare trebuie să vizitaţi periodic această pagină pentru a verifica Termenii şi condiţiile de utilizare în vigoare.
 • Informatiile prezentate pe website au caracter informativ si sunt documentate sau modificate de catre Basil Interforest S.R.L.
 • Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la rubrica contact.
 • In acesti Termeni si Conditii, urmatorii termeni vor insemna:
  Cumparator: persoana fizica, agent economic sau alta entitate juridica care emite o comanda.
  Vanzator: societate comerciala Basil Interforest S.R.L., avand sediul social in Suceava, Vatra Dornei, str. Argestru, nr 44 A C, numar registru comertului J 33/451/2007, CUI RO21360339.
  Bunuri si Servicii: cherestea, deck, dusumea, grinzi, lambriu, lemn fara noduri, mobilier gradina, uluca gard, tamplarie apicola, alte produse obtinute din prelucrarea primara si secundara a lemnului, servicii de impregnare a produselor, servicii de tratare a produselor. servicii de livrare a produselor.
  Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care vanzatorul este de acord sa livreze bunurile si serviciile si cumparatorul este de acord sa primeasca aceste bunuri si servicii si sa faca plata acestora.
  Contract: comanda confirmata de catre vanzator prin emiterea facturii fiscale. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii de primire a acestei comenzi.

 

 • Daca vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Acceptare comenzii de catre vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea vanzatorului catre cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in niciun moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.
  VALABILITATE
 • Prezentul contract intra in vigoare la emiterea facturii de catre vanzator. Informarea despre emiterea facturii se face telefonic sau electronic (e-mail), termenii si conditiile generale de vanzare stand la baza contractului astfel incheiat.
× Salut! Cu ce te putem ajuta?