Select Page

Despre Noi

Basil Interforest este o companie specializata pe segmentul de prelucrare primara si secundara a lemnului.
Societatea a fost infiintata in anul 2007 avand la baza o echipa tanara si entuziasta, orientata spre dezvoltare si performanta. Initial ne-am axat strict pe prelucrarea primara a lemnului. Cu timpul, datorita daruirii si muncii, societatea a prosperat si ne-am diversificat domeniul de activitate, specializandu-ne si in prelucrarea secundara a lemnului.

 

In prezent producem si comercializam:
– Cherestea;
– Lambriu;
– Dusumea
– Deck pentru piscina si terase
– Tamplarie apicola
– Foisoare
– Leagane
– Piese de mobilier antichizat
– Elemente si panouri de gard
– Grinzi lamelare
Avem montate linii de prelucrare pentru:
-Deck piscina
-Dusumea
-Lambriu
-Tamplarie apicola
-Grinzi lamelare
-Panouri lamelare

NOU: Impregnarea in autoclava a lemnului folosit in gamele de produse enumerate anterior

Urilizarea de sisteme de prelucrare primara, secundara si de uscare performante ne permite sa garantam o calitate superioara a produselor oferite.

 

MISIUNE
Misiunea noastra este aceea de a va oferi cele mai bune produse si preturi de pe piata, folosind utilaje si sisteme de prelucrare performante si bazandu-ne pe experienta, responsabilitatea si daruirea oamenilor nostri.
Noi suntem sursa voastra directa si de incredere cand decideti sa achizitionati cherestea, dar si o gama diversificata de produse obtinute din prelucrarea acesteia. Experienta de peste 12 ani, dar si tehnologia avansata de care dispunem va asigura, pe langa produsele superioare calitativ si un pret de producator foarte avantajos-cu pana la 30% sub pretul pietei.

 

DE CE SA DEVENITI CLIENTII NOSTRI?
– preturile avantajoase- de producator, pana la 30% sub pretul pietei;
– capacitatea mare de productie ;
– termene scurte de livrare a comenzilor;
– vanzarea atat catre persoane fizice, cat si catre persoane juridice
– personalizarea produselor in functie de dimensiunile alese de clienti
– livrarea de produse atat pentru proiecte mici, cat si pentru proiecte ample din sectorul constructiilor si cel comercial;
– experienta in domeniu, daruirea si dorinta permanenta de progres;

 

Cu ajutorul vostru putem fi lideri in acest sector de activitate, deoarece pentru noi primeaza nevoile si parerile clientilor nostri.
Feedback-ul vostru este foarte important pentru noi! Analizand si punand in aplicare recomandarile primite reusim sa imbunatatim continuu calitatea serviciului cu clientii, dar si sa diversificam gama noastra de produse in functie de nevoile voastre!

 

× Salut! Cu ce te putem ajuta?